10 voor Taal Filippine Klassiek

10 voor Taal Filippine Klassiek

10% korting op een jaarabonnement

De populaire speciale 10 voor Taal Filippine Klassiek puzzelblad van Denksport verschijnt maar liefst 17x per jaar (om de 3 weken). Momenteel kan je kiezen uit de volgende proef- abonnementen met een leuke korting. De normale winkelprijs is €5,50 per blad.

  • 5 nummers voor €26,15 | 5% korting | €5,23 per nummer | stopt automatisch
  • 17 nummers (1 jaar) voor €84,15 | 10% korting | €4,95 per nummer

Het proefabonnement van 5 nummers zal automatisch stoppen, de overige twee niet. Na afloop van de gekozen periode wordt je abonnee voor onbepaalde tijd. Als je dit niet wil, is tijdig opzeggen altijd een optie.

Een keur van pittige taal- en woordpuzzels, allen gegoten in de filippine puzzel

Het puzzelblad 10 voor Taal Filippine Klassiek van Denksport heeft een gemiddeld formaat en dat is voor onderweg wel zo prettig. Elke 3 weken bevat het puzzelboekje 64 pagina's en dat staat garant voor 51 puzzels in het segment Filippine. Het wordt gezien als het paradepaardje van Denksport met in elke editie pittige taal- en woordpuzzels (Anagram-, Crypto- en Quizfilippine).

Wat zijn filippinepuzzels..? Je kan het zien als een variantie op een kruiswoord, cryptogram of quiz waarbij ingevulde oplossingen bijdragen aan het oplossen van de rest. Je kan dus door goede oplossingen aanknopingspunten vinden voor de overige. Uiteindelijk verschijnt na het oplossen van de gehele puzzel bijvoorbeeld een citaat of zegswijze en dat is dan weer hét bewijs dat de puzzel goed is opgelost.

Het tv programma Tien voor Taal wordt helaas niet meer uitgezonden, maar met een abonnement op Filippine Klassiek kan je zelf op een leuke manier aan de slag met de Nederlandse taal.

Filippine Klassiek opzeggen

Na het afsluiten van een abonnement naar keuze, ontvang je vrij snel een e-mail met belangrijke informatie. Hier staat o.a. beschreven hoe je binnen 14 dagen eenvoudig gebruik kan maken van je herroepingsrecht. Na de 14 dagen gaat opzeggen enkel via de klantenservice van Denksport.

De Denksport klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085 888 32 76 | E-mail: klantenservice@denksport.nl | Website: denksport.com/klantenservice