Denksport Japanse puzzels 3 sterren

Japanse puzzels 3*

5 nummers voor €27,55

Denksport brengt 13 keer per jaar Japanse puzzels 3* uit en dat is voor liefhebbers van deze unieke manier van puzzelen erg prettig te noemen. Ben je niet bekend met dit soort puzzels? Lees zeker onze beknopte uitleg en kies bij interesse voor het proefabonnement, deze stopt immers na afloop automatisch De volgende aanbiedingen zijn er momenteel:

  • 5 nummers voor €27,55 | 5% korting | €5,51 per nummer | stopt automatisch
  • 13 nummers (1 jaar) voor €67,85 | 10% korting | €5,22 per nummer

Proefabonnementen stoppen altijd na afloop automatisch. Kies je voor 13 nummers, dan wordt je nadien abonnee voor onbepaalde tijd. Als je hier van af wil zien, zeg dan minstens 4 weken voor het ontvangen van het laatste blad je abonnement op via de klantenservice van Denksport.

Logisch kleuren

Denksport heeft bij z'n Japanse puzzelboekjes assortiment de slogan "Een-tweetje tussen links en rechts". Niet voor niks want tijdens het puzzelen worden beide hersenhelften aan het werk gezet. De logica van links (rekenen) en de creativiteit van rechts (tekenen). Links en rechts samen laten werken, schijnt voor je hersenen erg goed te zijn om sneller informatie op te nemen en beter te verwerken.

Bij het oplossen van een Japanse puzzel kun je door middel van logisch redeneren een afbeelding reconstrueren. De cijfers naast en boven het diagram geven aan hoeveel vakjes er in de respectieve rij of kolom moeten worden ingekleurd. Als er bijvoorbeeld 3-2 staat, betekent dit dat er na eventuele witte (lege) vakjes eerst drie opeenvolgende zwarte vakjes zijn. Daarna volgen een of meer witte vakjes, gevolgd door twee zwarte. Tenslotte kunnen er weer een of meer witte vakjes volgen.

Meer uitleg is te vinden op https://www.denksport.com/japanse-puzzel-uitleg en daar kan je ook een voorbeeld downloaden.

Denksport Japanse puzzels 3* opzeggen

Kiezen voor een proef- of een jaarabonnement, na het bestelproces zal je een e-mail ontvangen met o.a. informatie over het herroepingsrecht. Binnen 14 dagen kan je namelijk eenvoudig van je bestelling afzien. Na de 14 dagen gaat het opzeggen enkel via de Denksport klantenservice. Bij een proefabonnement is dit natuurlijk geen issue, bij het jaarabonnement wordt je na afloop abonnee voor onbepaalde tijd. Wil je dat niet, zeg dan tijdig op.

De Denksport klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 085 888 32 76 | E-mail: klantenservice@denksport.nl | Website: denksport.com/klantenservice