Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen

Slechts €3,16 per nummer

Het tijdschrift de Libelle is al vele jaren geliefd bij vele Nederlandse vrouwen, Libelle Puzzelen is wat minder bekend. Het puzzelblad wordt 6x per jaar uitgebracht en als abonnee profiteer je van gratis bezorging en je hebt de nieuwste nummers als eerste in huis. Helaas hebben wij geen aanbieding kunnen vinden met een leuke korting. Wel kan je kiezen uit 1, 2 of 3 jaar een abonnement op Libelle Puzzelen voor €18,95 per jaar. Dat komt neer op €3,16 per nummer.

Na de gekozen periode zal je abonnee voor onbepaalde tijd worden. Wil je dat niet, zeg dan minstens een maand voor afloop middels de klantenservice je abonnement stop.

Urenlang puzzelplezier met Libelle Puzzelen!

Libelle Puzzelen is een opvallend handzaam puzzelboekje vol met de meest populaire puzzels. Elke 2 maanden kan je rekenen op Zweedse puzzels, woordzoekers, sudoku's, kruiswoordpuzzel, filippines en cryptogrammen. Zowel de beginnende als gevorderde puzzelaar zal het blad kunnen waarderen.

Ook prettig is het gegeven dat Libelle Puzzelen een relatief goedkoop puzzelboekje is en je kan regelmatig kans maken op leuke prijzen.

Libelle Puzzelen opzeggen

Op het moment dat je op "bestellen" klikt, kom je op de website waar je daadwerkelijk het abonnement kan afsluiten. Je zal nadien een e-mail krijgen met o.a. de informatie om binnen 14 dagen van je keuze af te zien. Nadien zal je contact moeten opnemen met de klantenservice van Libelle Puzzelen om je abonnement op te zeggen.

De Libelle Puzzelen klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 088 550 01 13 | Website: libelle.nl/klantenservice