Plus Puzzels

Plus Puzzels

6 nummers voor €17,50 (26% korting)

Het leuke puzzelboek Plus Puzzels wordt elke 2 maanden uitgebracht. Een abonnement van 6 nummers (een jaar dus) kan je nu met 26% korting afsluiten. Concreet komt het neer op een prijs van €17,50 (slechts €2,92 per blad). Nadien wordt je abonnee voor onbepaalde tijd. Wil je dat niet, dan kan je natuurlijk eenvoudig je abonnement stopzetten via de klantenservice.

Het is ook mogelijk om een abonnement van 6 nummers op Plus Puzzels cadeau te geven. Ook hierbij gaat het om de korting van 26%. Een bijkomend voordeel: cadeau abonnementen stoppen altijd automatisch.

Voor zowel de beginnende als gevorderde puzzelaar

Elke twee maanden ontvang je als abonnee het puzzelblad met 64 pagina's in de bus. Dit staat garant voor meer dan 122 puzzels en wel voor de beginnende en gevorderde puzzelaar. Het ideale puzzelboek voor het hele gezin! Natuurlijk staat het blad vol met diverse hersenkrakers. Je kan rekenen op Zweedse puzzels, sudoku, kruiswoordraadsels, cryptogrammen, doorlopers, legpuzzels en meer. Voor ieder wat wils dus!

Plus Puzzels wordt door vrijwel alle puzzelaars gewaardeerd. De reviews zijn vooral positief te noemen. Kritiek wat wij met moeite hebben gevonden: er mogen soms wat meer eenvoudigere puzzels in staan.

Plus Puzzels opzeggen

Toch spijt van je keuze om abonnee te worden? Je zal na het afsluiten een e-mail ontvangen met o.a. informatie over het opzeggen binnen 14 dagen. Bij een lopend abonnement zal je moeten opzeggen bij de klantenservice van Plus Puzzels.

De Plus Puzzels klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 0900 2446 244 | E-mailadres: klantenservice@plusmagazine.nl | Website: plusonline.nl/klantenservice