PuzzelBrein

PuzzelBrein

3 nummers voor €9,95

Elke vier weken wordt PuzzelBrein uitgebracht en ondanks de hoge winkelprijs van €12,50 is het een populair puzzelboekje. Je kan er nu zelf voordelig achter komen waarom PuzzelBrein zo geliefd is middels een abonnement van 3 nummers voor €9,95. Dat is een korting van maar liefst 76%. Let wel: na afloop wordt je abonnee voor onbepaalde tijd. Wil je dat niet, uiterlijk 4 weken voor de vervaldatum kan je eenvoudig opzeggen.

Elke 4 weken vele prijzen met een gezamenlijke waarde van ruim €20.000,-

Een lekker dik puzzelblad met 36 verschillende puzzels zal je als abonnee elke 4 weken in je brievenbus ontvangen. Als je van van puzzels zoals Zweedse puzzels, sudoku’s, woordzoekers, kruiswoordpuzzels, logische puzzels, doorlopers en filippine’s houdt? En vindt je het ook leuk om kans te maken op mooie prijzen? Dan is PuzzelBrein jouw puzzelblad! Gemiddeld zijn er 65 prijzen te winnen met een gezamenlijke waarde van ruim €20.000,- Maar... wees wel op tijd om je oplossingen in te dienen en dat gaat eenvoudig via de website van PuzzelBrein.

De reviews van het puzzelblad zijn positief te noemen. In het verleden is er wel wat gedoe geweest rondom de actie "1 exemplaar gratis ontvangen". Het bleek dat je daarna automatisch abonnee werd. Inmiddels zijn de voorwaarden t.o.v. het gratis nummer aangepast ten gunste van de aanvrager.

PuzzeBrein opzeggen

Als je gebruik maakt van de aantrekkelijke aanbieding, dan ontvang je een e-mail met belangrijke informatie. Hierin is o.a. te lezen dat je eenvoudig binnen 14 dagen af kan zien van je abonnementsaanvraag. Na de 14 dagen is opzeggen enkel mogelijk via de uitgeverij van PuzzelBrein.

De Libelle Puzzelen klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via 040 744 05 03 | E-mail: klantenservice@puzzelbrein.nl | Website: puzzelbrein.nl/contact